понеділок, 19 вересня 2022 р.

Initiation into Intuition NM 87532 NM089

Медитація - Відкриття Інтуїції


Initiation into Intuition

By Yogi Bhajan, November 3, 1992

NM 87532 - NM089


https://youtu.be/eUeQVggn2Nk


1. Сядьте в Просту Позу, випряміть хребет, втягніть підборіддя і підніміть грудну клітку. Збалансуйте тіло так, щоб вага рівномірно розподілялася на тазові кістки. Великими пальцями захопіть і притисніть пальці Меркурія (мізинці), а інші 3 пальці випряміть. Якщо пальці Меркурія щільно притискати, то стає можливим тримати інші пальці випрямленими. Тильні сторони основ кистей рук лежать на колінах, пальці спрямовані вперед і злегка вниз, долоні паралельні одна одній.


Погляд направте на кінчик носа. "Якщо погляд дійсно спрямований на кінчик носа, ви побачите внизу синє коло. Воно називається " блакитна перлина". Воно синє з чорнуватим відтінком, але воно дійсно схоже на величезну перлину. Воно має форму півсфери, ви бачите тільки його частину. Утримуйте її в полі зору".


Язик загорніть усередину, у напрямку до горла, так далеко, як зможете, щоб він був сильно натягнутий. "Наше завдання - щоб центральний нерв, що проходить через язик, відтягувався назад. Якщо ви правильно відтягуєте язик, то через кілька хвилин ваше чоло стане важким як свинець". Продовжуйте тягнути язик із постійним зусиллям протягом 11 хвилин.


Завершення: Глибоко вдихніть, затримайте дихання на 20-25 секунд і з силою потягніть язик, одночасно напружуючи кожен м'яз тіла. Видихніть і повторіть те саме ще 2 рази. "Востаннє потягніть язик з усіх можливих сил і напружте тіло до стану кампана, тобто "тряски".



Усе тіло має трястися. Коли ви відтягуєте язик і сильно стискаєте тіло, енергія починає текти в кожну клітину, і це все, що вам потрібно". Після цього розслабтеся і відпочиньте.


"Якщо ви виконуватимете цю позу досконало, щільно притискатимете пальці Меркурія й максимально відтягуватимете язик, у вас відкриється інтуїція. Інтуїція - це безцінна здатність необхідна людині, щоб жити на цій Землі. Коли ви сильно відтягуєте язик, у вухах може з'явитися шум, і лоб стане як шматок свинцю. Ви будете жахливо почуватися. Але ви можете це зробити. Ваш розум - слуга, а ви - господар.


Ця крійя - мій дар вам. Якщо ви виконуватимете цю вправу по 11 хвилин щодня, у вас розвинеться така потужна інтуїція, що вона одразу ж попереджатиме вас про будь-яку небезпеку чи лихо. І це ще не найголовніше. Це тільки приманка. Найголовніше, ви матимете самоконтроль, коли злитеся. Це рідкісна якість. Якщо людина здатна контролювати свій гнів, вона може правити світом.


Через 72 години ви побачите ефект від цієї вправи. Ви прокинетеся вранці, і проблеми почнуть вирішуватися без вашої участі. Ось наскільки вона ефективна. Усі минулі заплутані ситуації проясняться протягом 72 годин. Якщо ви виконували крийю правильно хоча б 3 хвилини з 11, ви перемогли.

Ваша сила в тому, наскільки механізм мозку працює на вас, і якою життєвою енергією ви володієте, щоб протистояти порочності часу. Життя - це не те, що ви думаєте. Життя - високочастотний процес, що проявляється через вас, і він має таку міць, яку ви тільки можете собі уявити".


Немає коментарів:

Дописати коментар